Ajankohtaista

Uurnavalikoimamme on laajentunut. Meillä on kaksi uutta alumiiniuurnaa, jotka ovat upeita Kyynel -uurnia. Väreinä ovat musta kyynel hopeisella sydämellä ja valkoinen kultaisella sydämellä. Uurnaan mahtuu alle 2kg painoisen lemmikin tuhkat.

Olemme avanneet Keravalle lemmikkieläimien hautaustoimiston. Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien päässä Alikeravantie 83, 04250 Kerava. Toimitilamme on Keravan Talliosake 6 kiinteistössä, ovi 17. Toimitilaamme on täysin esteetön kulku, autolla pääset ovelle asti.

Kissat saapuivat toimistolle. Meillä on nyt näyttävät Kissa -uurnat kolmessa eri värissä. Tämä on loistava valinta rakkaan tassuttelijan ikuiseen uneen.

Saimme uuden korumallin Hopeakoru mallistoomme. Tyylikäs mattapintainen sydän, jonka hillitty ulkomuoto kätkee sisäänsä ripauksen rakkaan lemmikkisi tuhkaa.

Esittelemme ystävänpäivänä 14.2.2023 toimitilojamme ennalta sovituille ryhmille. Otathan yhteyttä Paulaan p.041 311 9897, jos haluat osallistua kierrokselle.

Meille voit tuoda lemmikkisi itse eläinlääkäristä, jolloin pääset näkemään uurnat toimistollamme ennen päätöksen tekemistä. Lisäksi meidän on silloin hyvä sopia tarkemmin yksityiskohdista, joita liittyy tähän prosessiin.

Pennalan Eläintuhkaamo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Orimattilan Pennalassa. Pennala sijaitsee Lahden Renkomäen eteläpuolella, ja Lahden eteläisestä liittymästä E75 tieltä onkin vain noin 6km toimipisteellemme.